Om MAVAC

MAVACs fullständiga namn är Molkom Mark & VA Consult och är baserat i den lilla orten Molkom i hjärtat av Värmland. Företaget drivs av Åke Hertzberg (bilden). Han har tidigare varit anställd som säljare i grossitstledet i nära 30 år och har en gedigen kunskap vad gäller produkter och tekniska lösningar. Under åren har Åke även skaffat sig värdefulla kontakter, vilket nu kommer MAVACs kunder till godo i form av låga priser.

MAVACs affärsidé är att hjälpa entreprenörer och privatpersoner att välja och köpa rätt material till rätt pris och att få det levererat till önskad plats.

– Genom åren har jag kunnat konstatera att det finns ett behov av professionell backup för att få hjälp med tekniska lösningar och bra produkter till lägsta möjliga pris. Det var en av anledningarna till att jag började som egen företagare, säger Åke Hertzberg.

MAVAC säljer i första hand VA-material, VVS-material och fastighetsförnödenheter. Vår specialitet är tekniska lösningar och därtill lämpliga produkter för vatten, avlopp, dränering med mera till fastigheter, industri och infrastruktur. Bland kunderna finns såväl företag och organisationer som privatpersoner.

Mer än vad som syns i webbutiken

Är du i behov av något som ligger inom de produktområden vi arbetar med men inte kan hitta det i webbutiken? Kontakta oss så kan hjälpa dig att hitta vad du söker och lämna ett pris. Webbutiken visar bara ett urval av allt vi säljer. Du når oss enklast via mavac@telia.com. Eller ring Åke Hertzberg på telefon 070-354 99 84.

Företaget är godkänt för F-skatt.